iibise pesast

Saturday, April 19, 2008

Elust iibise pesas

Iibise pesas elab mitmeid olendeid. Iibis on emaslind ja praegusel hetkel üsnagi kurb ning sorgussulgne.
Iibisel on kolm vahvat lapsukest. Vanim neist on naissoost ja kannab siinkohal nime Kõrreke. Kõrreke on kaheksa aastat vana ja suur kontseptualist. Vormilised küsimused aga kipuvad nii mõnigi kord tagaplaanile jääma.
Teine, Lõvipoiss, on meessoost (nagu nimest näha), vapper ja tugev, tõeline griffindoorlane, kui kasutada võrdlust asjaosalise enda lemmikraamatust. Vanust on parasjagu niipalju, et sügisel kooli minna.
Kolmas on Pumpernickel. Kaval vennike. Vanust poolteist aastat, aga sihikindlust sama palju kui eelmainitutel kokku. Vestleb teatud eestikeelsete elementidega keeles.
Järgmiseks: kass Siisi koos poegadega (umbes aprilli lõpuni on pojad veel kassi sees).
Iibise pesas elab praegu veel kõigi nende laste isa. Keda aga viimasel ajal siin harva näha saab. (Mis on muidugi kurb).


Aga üldiselt pole iibisepesa muidugi mingi nutujoru koht. Praegu mängivad Kõrreke ja Lõvipoiss ülakorrusel kodu. Mummi, Auhi ja Mesikäpaga. Auh lebas väikeses tugitoolis , teibiga side laubale kinnitatud. Ta olevat haige (kurguvalu ja köha). Plaaster olevat laubal seetõttu, et ta on ka haavatud. Nii et kõik on kenasti. Pumpernickel magab oma võrevoodis lõunaund ning iibisepesas on kena rahulik pealelõuna.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home