iibise pesast

Thursday, April 24, 2008

10 moodust veeta aega arstikabineti ukse taga. Pumpernickel soovitab

*Istuda ema süles ja vaadata korduvalt läbi kaasavõetud raamatud.

*Joosta mööda koridori ja üritada siseneda kõigist ustest.

*Vaadata otsa kõigile ooteruumis istuvatle inimestele ja naeratada. Kõik kaaskodanikud, kellele otsa vaatad, naeratavad tavaliselt vastu. Täna moodustas küll erandi üks hambavalunäoga onu, kuid kõik teised inimesed, kui neile tungivalt otsa vaadata, enamasti naeratavad. Mõningail juhtudel võib ka saada pai ja vestluse osaliseks.

*Süüa ära kolm kaasasolnud banaani. Kui selline lahendus tundub liialt trafaretne, võib osa banaanidest määrida oma ema juustesse ja riietele.

*Visata banaanikoored prügikasti ning käia ja vaadata nad iga natukese aja tagant üle.

*Ronida toolile ja sealt maha. Teha seda korduvalt. Teha seda erinevatel toolidel.

*Pidada pikki ja sisukaid kõnelusi ema poolt kaasavõetud mängutelefoniga. Aga üldiselt teha vähemalt kord veerandtunni jooksul katset saada enda kätte ka ema telefon (võib ju juhtuda, et ema on just antud hetkel ebatavaliselt leebes meeleolus).

*Kuulatada kabinettide uste taga, kust kostab tittede nuttu. Öelda kaastundlikul toonil "ai-ai".

*Juua suurest pudelist vett. Sellest pole midagi, kui püksid ka natuke märjaks saavad.

*Tutvuda pakutava kirjavaraga, sedakorda näiteks Song. Teadmiseks patsiendile, Pärasoole haigused (nb! kirjapilt originaalis) ning Alkogol v mojom tele.

Kõike seda tehes on garanteeritud kaks sisukat tundi arsti ooteruumis. Vajadusel võib tegevusi korrata.

Idee ja teostus: Pumpernickel.

Lisamärkus: Pumpernickli ema pääses kabinetti pärast hambavalunäoga onu. Õde täpsustas paberite tarvis diagnoosi -- Mis ma talle panen? Arst: Pane "haavandid tuharatel". Pumpernickel andestas suuremeelselt mittenaeratamise.

Labels:

1 Comments:

At April 26, 2008 at 12:13 AM , Blogger epp said...

Ploom omast praktikast lähtuvalt kinnitab, et (iseäranis meessoost) kaasootajatele mõjub väga südantsoojendavalt, õieti lausa põseõhetuseni soojendavalt, ka see, kui neile kaastundlikul ilmel personaalselt pihku pista voldikuid suure pealkirjaga "Mida iga mees peab teadma. Parem seks."

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home