iibise pesast

Thursday, February 4, 2010

Poiss. Kaheksane

Eks Lõvipoiss harjutas veel eile õhtulgi oma Tele-pele laulu. Nad olid jäänud oma klassist neiu H-ga kandideerima klassi esindamise aule etluskonkursil. Nagu eelmiselgi aastal. Nii et rääkisime juba hommikul, et pettuda ei tohi, tõenäoliselt loeb sel aastal kooliaulas luuletust H. Nii läkski. Lõvipoiss oli mõistlik: H olevat väga tore tüdruk (suur tunnustus Lõvipoisi suust) ning pakkunud tallegi oma preemiašokolaadi. Tele-pele luuletust olevat lugenud üks teine laps ning tolle esituse suhtes oli Lõvipoiss kriitiline - tema meelest olid rõhud vale koha peal ja üldse.

Läksime Väikevennaga täna Lõvipoisile trenni vastu ning nägime ka üle pika aja mängu. Lahe! Ainult uute tossude paelad olid nii libedad, et poiss mängis sokkides. Treeneri hinnangul on Lõvipoiss läbi ja lõhki spordipoiss - ja selles on tal muidugi õigus. Igal juhul ostsime poisile veel enne kojuminekut uued tossupaelad.

Lõvipoissi huvitab igasugune sport. Alates ajalehe spordilehekülgedest ja teleülekannetest kuni isiklike tulevikuplaanideni välja. (Nii võib ta näiteks küsida kaasvestlejalt Algo Kärbi olümpiaväljavaadete kohta. Ärge küsige minult, kes on Algo Kärp... ) Hetkel ongi päevakorral suusatamine - suuski tal küll veel pole, kuid otsus minna sügisest suusatrenni on juba nädal aega vankumatu. Eeskujusid pole vaja kaugelt otsida - klassivenna vend sõidab olümpiamängudele!

Seniks lähen ja vahetan tossudel paelad.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home