iibise pesast

Sunday, September 20, 2009

Sügisene ubin


...potsatas meie juurde soojal septembriööl kolm aastat tagasi.

Peretraditsiooni kohaselt oli äratus lauluga (kuigi õde ja vend pidid teda veenma kombekohaselt voodisse naasma ja seletasid, kuidas sünnipäevalapsel tuleb viisakalt magajat teeselda). Siis kook ja kingid. Parkimismaja, nagu on saanud nii tuttavad kui võõrad kolmeaastased kolleegid.* Õde ja vend olid käinud eile koos Jukus ning soetanud sealt kolmedimensionaalse dinosaurusepusle.

Dinosauruse kohta ütles Pumpernickel teadlikult: need sulid miljoneid aastaid tagasi välla.


Kõrreke arvas seepeale õeuhkust üles näidates, et kindlasti on isegi nelja-aastasi, kes seda veel ei tea.

(Pidu tuleb kah, ning Pumpernickel kleepis hoolikalt kutsetele siile. Püsige kuuldel!)

*Ning kui ma õigesti mäletan, siis sai sellise unistuste hunniku kirevat plastikut ka kolmene Lõvipoiss - noh, sellest hunnikust on alles vaid mälestus. Ning pisuke hulk elutarkust, sest Lõvipoiss igathes tähendas suurpäeva eelõhtul jublakaid kokku monteerides, et vaevalt, et see vennalgi eriti kaua püsib.

Labels:

6 Comments:

At September 20, 2009 at 7:32 PM , Blogger Segasumma Saara said...

Õnnitlused ubinale :)!

 
At September 20, 2009 at 7:50 PM , Blogger kukupai said...

ohoo, tublid olete!
Palju õnne kõigile asjaosalistele!

 
At September 20, 2009 at 7:58 PM , Blogger ritsik said...

Õnne nöpsikule ja perele! Kook näeb suurepärane välja.

 
At September 20, 2009 at 8:10 PM , Blogger Sehkendaja said...

Kusjuures ka Anton sai kunagi toona endale sünnipäevaks kolmekorruselise garaaži. Naabripoiss ka. Ja nüüd on selle garaaži renessans - jälle nii kasutusel!

(Päev läbi olen käinud kontrollimas oma rss-i, kas on uusi postitusi ja alles nüüd näitas - ometi paistab, et postitus on tehtud siiski ennelõunal...)

Palju õnne ka sedakaudu!

 
At September 21, 2009 at 5:01 PM , Blogger sille said...

Plju õnne!
meie poiste garaaz püsis aastaid tervena. Alles väike õde suuris selle oma otsas hüppamisega ära lammutada. (aga see oli ikka rohkem kui 15 aastat tagasi, ehk oli siis parem kvaliteet plastikul :D )

 
At September 21, 2009 at 7:47 PM , Blogger iibis said...

Tänan kõigi ubinate - nii söödavate kui mittesöödavate -nimel. Tegelikult näeb traditsioon küll ette mustikakooki, kuid kuna eilse päeva peategelane on senini kõik mustikad kookidest välja urgitsenud ja söömata jätnud, tuli siis kook kah omaaiaõuntest.

Sehkendaja, muuseas, ma ei tea mida näitavad numbrid minu postituste juures. Võib olla tema teaks. Mina väljaõppinud koodimurdja ei ole ja ei oska ka arvata mitte. Üks on kindel: kellaaeg see igatahes pole.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home