iibise pesast

Thursday, June 11, 2009

Juuni. Lihtsalt juuni







Ja resümee:




Kui teid huvitab läbipaistva legopotikese sisaldis, siis vihjeks: mitte lasta end häirida selle paiknemiskohast tualettpoti kõrval. Tegu on sügisandidega.

Labels:

4 Comments:

At June 12, 2009 at 12:01 AM , Blogger epp said...

Kas see ongi see uus mänguplats? Kas väärib kohale minemist? Ah? Mis?

 
At June 12, 2009 at 6:46 AM , Blogger Sehkendaja said...

mulle pakub pigem huvi kaal pildil - et kas peale mänguväljakut on kombeks lapsed või nende riided üle kaaluda? :)))

 
At June 12, 2009 at 8:06 AM , Blogger iibis said...

Väärib ikka. No, meie käisime ratastega, nii veerand tundi sõitu. Päris vahva oli. Lp karussellitas okse maitse suhu, istus pingile ja kinnitas süngelt, et ainus, mis ta päästa võib, on jäätis.

K lõbutses mõõdukamalt ning nii pooleteisest tunnist jäi talle küll väheks.

P oli rõõmus nii mänguplatsil kui ka perspektiivi üle jäätist ostma minna.

Vanad ja uued tuttavad pealekauba.


A vot mis minu kunagise Rootsi mänguplatside kogemusega võrreldes sääl parem oli -- platsid, vähemalt toona, ehk polnudki nii uhked ja atraktsioonirohked nagu siin viimasel ajal - aga olid olemas rollimängukohad. Et nt liumäe all oli sisseehitatud pliit ja kusagil oli kindlasti rool, markeerimaks autot või laeva. Et siinsed on rohkem sellised turnimise-allalaskmise kohad, aga mingit pikemat mängu arendama ei kutsu.

(A kaal? Loomulikult kaalume lapsi enne ja pärast sööki ja riietega ja ilma. Väga lõbustav ja närverahustav. Eriti kui ennast kaalud, sest meie oma näitab nii kolm kilo väiksemat numbrit kui Aura oma.)

 
At June 12, 2009 at 5:41 PM , Blogger Sehkendaja said...

Anton teatas samuti, et olid eile lasteaiaga sellele mänguväljakule väljasõidu teinud - kohe linnaliinibussiga ja puha. Meeldis talle ka.

Võrdlus Rootsi mänguväljakutega on väga asjakohane, ma olen ise ka kogu aeg meie omade kallal selle pärast vingunud. Muide - selles suhtes on Atlantise ees üks tore "mänguplats" - laev. Kõik ronimiskohad ju ka sees, aga vähemasti laev! Periskoop ja rool ja puha.

Kaalu teema: kaalumine liivaga ja ilma? Meil lasteaiast tuuakse iga päev küll vähemasti kilo liiva koju. Minule meie kodune kaal viimasel ajal ei meeldi. Mingil põhjusel näitab 5 lisakilo!!! Ma küll ei usu, et siin minus viga oleks:)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home