iibise pesast

Saturday, March 13, 2010

Roomlased ja barbarid minu elutoas

Mõnes mõttes oli see imeksapandav - kuidas suutis Lõvipoiss kokku saada ligemale kolmsada krooni vähem kui kuuga. Ei, kui mõtlema hakata, siis pole ka imestada, et kokku see saadi - tuli emaga end poodi nõutada ja taarakott kaasa võtta, taskuraha kooli või trenni minnes koju jätta - ning isegi kaubanduskeskuses vanaemalt saadud ja helikopterisõiduks mõeldud viiekroonine sai igaks juhuks vaikselt taskusse poetatud.

Rahakogumine mõjus kahtelmata hästi ka söögiisule ja tervisele. Ostmata jäid koolipuhvetist värvilised ribad, hinnaga kaks krooni tükk, kartulikrõpsud ja igasugune muu värviline nänn. Nii et poiss soojendas esimesena koolist koju jõudes koguni vabatahtlikult suppigi.

Tulemus: seitsmefilmiline komplekt Asterixist ja Obelixist. Kuna õhtuti meil eriti telekat ei vaadata, ei jäänud poisil muud üle, kui ärgata nädala sees kell 4.45. Nii et kui minu telefon helises kell 6.05, raporteeris poiss järjekordse osa vaatamisest.

Täna oli ette võetud põhjalikum mäng koos Väikevennaga, kus keegi oli küll Asterix, küll Obelix, siis jälle Idefix -kes, nagu ma aru sain, on koer, siis jälle hoopis roomlane ning lõpuks koguni Julius Caesar. Ma ei saanudki aru, kas need olid parasjagu roomlased või barbarid, aga kisa oli igatahes kõva. Õunakoogikandik tühjenes imekspandava kiirusega ning väsinud võitlejate enam-vähem kukkusid kell üheksa voodisse.



Sellise pildi sain siit.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home