iibise pesast

Saturday, October 25, 2008

Kord majas. Suhkur kohvis

Misasi see koristamine siis õigupoolest on. Regrupeerid mateeria ja ütled: nüüd on kord majas. Tolmu koht on imeja kotikeses, kleepiv ollus põrandalt saab lahustatud põrandapesuvette. Loendamatud legoklotsid viiakse sinisesse karpi Lõvipoisi voodi all. Nukuriided kassidega karpi Kõrrekese voodi all. Raamatud tagasi riiulisse. Mustad nõud masinasse ja puhtad kappidesse. Must pesu vastavasse kasti ja seejärel samuti masinasse. Puhas ja triigitud pesu sorteerida eri hunnikutesse ja lasta lastel viia magamistubadesse. Ühesõnaga, kord majas. Kuniks.

Järgmisel päeval algab kõik otsast peale. Sest vahepeal on mateeria taas regrupeerunud. Nii et jälle -- tolm ja löga põrandal. Otsekui maa alt uuesti välja ilmunud legoklotsid. Kassikarvad porivaibal. Ja ikka nõud ja pesud ja kõik muu.

Mõnikord ilmneb variatsioone. Näiteks täna oli Pumpernickel, kasutades abivahendina tooli, haaranud kapist koti suhkrut ja kohvipurgi. Ning regrupeeris.

Aga, kui aus olla, on selline nõrgalt magusa maitsega kohv isegi päris mõnus juua.

Labels:

2 Comments:

At October 26, 2008 at 7:17 AM , Blogger Sehkendaja said...

Nagu mu naabrinaine ikka filosoofiliselt armastab küsida: "Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?"

 
At October 26, 2008 at 2:53 PM , Blogger Elsa said...

Ohjah, see mateeria regrupeerumine vastu arusaami sellest, kuidas ta paiknema peaks... see on nii tuttav ;)
Ja see lõputu trall ja tagaajamine, et keskeltläbi üldmuljes ikka alla ei peaks vanduma... Üks tänamatu töö sellegipoolest - teed ja teed, aga tehtud ei saa!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home