iibise pesast

Friday, August 22, 2008

Peolõvide elust. Kaadritagused hetked


Tänase hilisõhtuse seisuga on Lõvipoisi sünnipäev lõplikult kilekotti pakitud. Kaks pidu on peetud. Õigel päeval sugulastega ja täna piraadipidu sõpradega. Kolmel korral küünlad puhutud -- sünnipäevahommikul ju ikka ka -- summaarselt 21 aasta jagu. Kahel päeval kokku käis 16 lapskülalist ja 16 suurt, lisaks muidugi kohapealne meeskond. Ära on (lisaks muule) söödud ja joodud viis mustika-vahukooretorti ja kaheksa suurt kalja. Tavapärase isamaaliselt trikoloorse vimpli asemel lehvib maja ees mastis ikka veel Jolly Roger.

Vallutati ja kaitsti kõvasti. Tube ja kapipealseid. Korraks oli jõutud keldrikorruselegi ning õigete piraatidena võetud vahukooretordist matti. Kisa taevani iseloomustaks toimunu helitausta üsna hästi.

Välja on loositud rohkesti loteriinänni (valdavalt eeskujulikult temaatiline), jagatud välja 16 piraadiloto* auhinna-jojod (millest kaks unustati maha). Lisaks leitud akanalaualt kindžall (praeguseks kindlas kohas hoiul).

Põrandalt pestud laiaksastutud mustikad, diivanilt sinna Pumpernickli poolt hõõrutud Domiono küpsis (nägi välja nagu... khm, ...). Kõrrekese toast avastatud märg kaltsuvaip. Küsimusele mis juhtus, vastas toaomanik, et tema ei tea, tema oli voodi all. Kaotused: sünnipäevalapse ema päikseprillid. Leitud magamistoast, voodi alt. Juures inkrimineeriv paber. Kahtlusaluste hulgas on ka Kõrreke.



Lõvipoiss tellis piraadipeo juba ka järgmiseks aastaks. Eks siis jätkame. 50. juubel toimub siis juba ilmselt rohkem stiilis hoirassaa ja pudel rummi (ühe sünnipäevakülalise prognoos).







*Viimatinimetatu aitas mul sisustada kena pärastlõuna teemal Lõika ja kleebi. Tõepoolest, mida ma küll oma ajaga peale hakkaksin, kui lapsi poleks...

Labels:

3 Comments:

At August 24, 2008 at 7:38 PM , Blogger Ti:a said...

:D

Sa oled vahva emme, kõudu ja jaksu sulle!!!

 
At August 24, 2008 at 7:39 PM , Blogger Ti:a said...

sorry, jõudu ikka , jõudu ;)

 
At August 24, 2008 at 10:49 PM , Blogger iibis said...

ohmistenüüd ;)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home