iibise pesast

Tuesday, August 5, 2008

(E)-arstiabi. Hoiatus: väga tõhus!



Alustama peaksin ilmselt sellest, et mu tütar Kõrreke sai umbes aasta tagasi oma esimesed prillid. Arstiaega ootasime paar kuud. Töö ise oli kiire ja korralik, umbes viis minutit võttis aega kogu protseduur, alates hetkest, kui sisenesime kabinetti kuni teise hetkeni, kuni sealt väljusime, prilliretsept -- lapsele tema elu esimene siis -- näpu vahel. Talvel hakkas mulle tunduma, et lapse nägemine on halvenenud ning oh imet! arstiaeg, seekord siis juba silmakliinikusse, õnnestus saada tänu kellegi äraütlemisele päris kiiresti. Noor kena venelannast arst uuris lapse silmi põhjalikult. Tagasi kästi tulla poole aasta pärast.
Paar päeva tagasi täitsingi vastava e-formulari. Aega pakuti meile detsembrikuuks. Juba käesoleva aasta detsembriks!

Labels:

3 Comments:

At August 5, 2008 at 10:47 AM , Blogger rojukene said...

No kui aega oodata on, siis miks mitte. Kui kiirem on, siis võiks mõnda optikapoodi külastada, kus silmaarstid-optometristid kohapeal olemas, sinna saab aja ikka hiljemalt nädala jooksul, kui neil on eriti kiire periood.

 
At August 5, 2008 at 1:21 PM , Blogger iibis said...

Tänan soovitamast. Aga 22.detsembril kell 13 oleme ka senise plaanide kohaselt täiesti vabad...

 
At August 5, 2008 at 5:46 PM , Blogger Kaamos said...

Kui juhtub mõni tuttav vanainimene käepärast olema, oleks tark ta kärmelt hallkae opereerimise järjekorda panna - on siis vaja või ei. Mõni aeg tagasi oli sellise teenuse järjekord kasinad kolm aastat pikk, selle ajaga võib see hallkae ka tekkida , kes teab...

Olgu-olgu, ma tean tegelikult, et praegu reeglina üle aasta ei lähe.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home