iibise pesast

Sunday, December 20, 2009

Minu ajanäitajad

Argipäeva hommikud on olnud peale tööle naasmist üks võidujooks Turovskiga. Nimelt ei tohi ma austatud loomateadlast raadiost kuulda. Kui Turovski hakkab rääkima, on ülim hetk võtta oma kotid ja lukustada auto. Viimasel ajal on sellega üha kehvemini. Nii kuulsin ma eelmisel nädalal juttu sellest, mis vahe on sikul ja sokul ning kuidas kasvavad elevandi hambad.

Lisaks on ka Iibisepesas, nagu muudeski viisakates peredes, paari kuu jooksul mõõtnud aega pühapäevast pühapäevani Superstaar. Lõvipoiss on juba kahel korral pisarateni kurvastanud. Esmalt siis, kui välja kukkus Anis ning seejärel möödunud nädalal Marteni pärast. Meie Kõrrekesega oleme seni olnud õnnelikult kuival. Meie lemmik on päris alguset peale olnud Birgit. Igasuguste küsitluste järgi saabub täna meie kord. Aga me helistame!

(Meil oli lastega kokkulepe, et helistada võib viimases saates. Aga ühel korral kui Lõvipoiss oli diivanile magama jäänud, ei pidanud me Kõrrekesega vastu ja helistasime ikkagi. Meile nii väga meeldib, on ainus ja aus vabandus.)

Igal juhul saab selle ajanäitajaga nüüd ühele poole. Turovski räägib loodetavasti edasi. Minu hirmuks ja huviks.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home