iibise pesast

Wednesday, June 18, 2008

60/60!

Kui keegi nüüd aru ei saa, mida ma sellega ütelda tahan, siis selgitan lahkesti: see on minu autokooli teooriaeksami tulemus.

4 Comments:

At June 18, 2008 at 11:24 PM , Blogger Elsa said...

Sjuuuper! :)
Mul seisab see veel ees... aga ma lepiks ka 56/60-ga ;)

 
At June 19, 2008 at 7:49 AM , Blogger Sehkendaja said...

Siis on teada, kelle käest küsida, kui küsimusi tekib. Eeskirjad on 1993ndast mõnevõrra muutunud ka ja enamus asju meelest läinud, kuna pole vaja läinud:)

 
At June 19, 2008 at 9:05 PM , Blogger iibis said...

See kõlab jah hästi uhkelt. Aga tegelikult tunnen ma mõne koha pealt ka teoorias veel üsna ebakindlalt (nt need trammi küsimused, siis vasak- ja tagasipöörde asi ja veel mõned).

Ilmselt tulenes eksami tulemus lihtsalt asjaolust, et kui küsisin sellelt Mardilt, kes eksamit vastu võtsin, et mitu viga võib teha, ütles ta, et mitte ühtegi. Seega on eduka soorituse võti väga lihtne -- tuleb lihtsalt eksimine ära keelata!

 
At June 20, 2008 at 12:23 PM , Blogger Sehkendaja said...

Enamasti ongi just sellised küsimused need, mis meelest ära lähevad. Palju meil siin Tartus üldse neid tagasipöördeid on. Enamasti tead neid Tartu kriitilisemaid ringteid ja ristmikke niisama juba. Lisaks peaks üle kordama need jää-sõidu teoreetilised aspektid - kunagi oli teoorias selge, aga praktikat pole küll kordagi olnud. Paar külglibisemist ehk üldse 15 aasta jooksul...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home