iibise pesast

Thursday, July 17, 2008

Konn ja täiskuu. Minu hetked ja inimesed

Mida kirjutada päeval, mil oled tabanud end mõttelt laenutada raamatukogust film Neli pulma ja üks matus? Kas minuga on tõesti lood nii kaugel? Või on selles süüdi lähenev täiskuu?

Vihm, mis sajab ka siinmail üksildastele. Suvi vihmapausidega. Hommikune rattasõit. (Teeleasumine -- kaks korda koju tagasi -- kord Kõrrekese seljakoti, teine kord tema raamatukogupileti pärast -- mis lõpuks ikkagi koju jätta õnnetus.) Keset linna kuuled, et ratas teeb imelikku häält. Teed kindlaks, et puudub Oluline Kruvi, mis fikseerib pakiraami, mis omakorda fikseerib tooli, milles istub pojanatt Pumpernickel. Komandeerisin lapskonna mänguplatsile, läksin rattapoodi -- ning seal keerab lahke mehaanik mulle puuduoleva kruvi paika. Rahagi ei küsinud. Ärge olge praegu minu vastu kenad, kui ei taha näha (liigutus)pisarais naist!

Raamatukogu, kust naasime sületäie raamatute ja filmidega seljakotis. Võtsin end siiski kokku ning pulmade ja matuste asemel laenutasin iseeenesele Howards Endi ja ühe norra krimi.

Sadu. Filmid ja raamatud tubaselt. Lapsed ja kass. Kohv ja kakao. Õhtune omaküpsetatud keeks -- kandik nokitakse purutumaks.

Õhtune päike. Lõvipoiss läks rattaga sõitma ja naabrilastega mängima. Kõrreke luges. Tema kommentaar: Mõnikord ongi ilma meesteta hea...

Praegu -- kolm magavat last ja üks magav kass. Ema, arvuti ja kohv. Ilmselt ka üksindus. Aga sellest meil ju ei kirjutata /.../

Ah jaa, konnast pidi kah juttu tulema. Kust seda vaba konna ikka nii väga võtta. Enne täiskuuööd eriti. Aga -- kui mõnda näete... Sest




What Kind of Guy Will You Fall For?

You will fall for the gentleman. Keep an eye out for your love at your next formal or field trip to the opera. Watch out for bad boys who walk on the inside of the curb and don't hold the door for you, and you'll end up with the guy who's suave, sophisticated, and classy through-and-through.

Find Your Character @ BrainFall.com

Labels:

1 Comments:

At July 18, 2008 at 6:41 AM , Blogger Hundi ulg said...

Küll ta tuleb. Valgel hobusel.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home