iibise pesast

Sunday, May 3, 2009

Nädalalõpp. Nõuandeid kriisiaja eluks

Aiandus, reede

Toimetasin kohale Mamma, potikesed tärganud suvelilledega ühes.

Edasi? Laenasin naabrilt hargi ja labida ning Mamma kaevas ja istutas.

Toit, laupäev

Sugulase sünnipäev. Kodune lõunavalmistamine jäi ära nagunii. Kojutulekul saime kaasa koogikarbi perenaiselt, šokolaadikarbi vanavanaemalt ja koti karamelle veel ühelt tädikeselt. Õigupoolest piirdus lapskond koduses õhtusöögilauaski vaid klaasi jogurtijoogiga.

Pühapäev, meelelahutus

Külaskäigule Elistvere loomparki sai kaasa kutsutud mõlemad vanaemad. Ja noh, me ei pidanud pettuma. Üks vanaema ostis kõigile piletid ja teine jäätised. Meie rõõmuks jäi loomade vaatamine.

Labels:

2 Comments:

At May 6, 2009 at 4:46 PM , Blogger Reede said...

Kunagi aastaid tagasi käisin loengus, kus räägiti pere eelarve kujundamisest. Loengupidajaks oli äsja Soomest sellealastelt õppustelt naasnud tarbijakaitsetöötaja. Peale minu ja mu sõbranna olid kuulajateks neli vanainimest, kes isiklikult tundsid loengupidajat ja kaebasid, et müüjad ei taha kaaluda neile salatit nende isklikku karpi. Meelde jäid mulle soovitused minna poodi oma kilekoti ja salatikarbiga ning mitte osta omale muruniitjat, kui seda saab laenata naabrilt. Nüüd minagi levitan seda kokkuhoiunippi - ära osta omale asja vaid laena naabrilt :) Nagu Ernie koomiksis :) Sellest, kuidas naabriga sealjuures häid suhteid säilitada, pole mulle veel keegi rääkinud.

 
At May 6, 2009 at 5:57 PM , Blogger iibis said...

See loengukirjeldus kõlab ise omajagu koomiksilikult. Aga tundub, et meie pere on siis praeguses olukorras täiesti adekvaatsete lahendusteni jõudnud.

Noh, umbes nagu musketärid, kui neil raha polnud ja neljakesi sõprade pool lõunat söömas käisid (ja vaese küree pool hommikust).

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home